Deprecated: Kuka wp_smush_should_skip_parse je uklonjena od inačice 3.16.1! Umjesto toga, koristite wp_smush_should_skip_lazy_load. in /home2/kucaluka/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Deprecated: Kuka wp_smush_should_skip_parse je uklonjena od inačice 3.16.1! Umjesto toga, koristite wp_smush_should_skip_lazy_load. in /home2/kucaluka/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Uvjeti korištenja

Trenutno se nalazite na našoj web stranici https://kucablazevci.com. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. Kuća Blaževci smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Kuća Blaževci smatra i sve pridružene stranice ko ji pripadaju domeni Kuća Blaževci.hr.

Kuća Blaževci zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice https://Kuća Blaževci.hr pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima.

Svrha web stranice na domeni Kuća Blaževci.hr je prezentacija usluga izrade web stranica i dizajna, programiranje aplikacija i razvoj web stranica.

Kuća Blaževci se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Kuća Blaževci nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Agencija ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama. Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe. Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice Kuća Blaževci ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama https://kucablazevci.com smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, Kuća Blaževci i web stranica https://kucablazevci.com ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

Autorska prava

 

Kuća Blaževci polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici kucablazevci.com. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (Kuća Blaževci).

Ukoliko smatrate da je Kuća Blaževci povrijedila vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Kuća Blaževci se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu grešku.